| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Milciak Duńczyk [VABANK]

|
Wysłany: 26 września 2009 ~ 23:59 Temat postu: Sezon 5 |
|
|
Rozpoczął się sezon piąty Jakie odczucia?
Dla mnie jest ok, myślę że kochanie Bones to nie jest uszkodzony mózg Bootha xD _________________
      |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
 |
Inka Grand [OFICER]

|
Wysłany: 27 września 2009 ~ 11:28 Temat postu: |
|
|
Ja właśnie ściągam sobie drugi odcinek, a co do pierwszego, to zgadzam się, jest na razie ok, czyli bez zbytnich rewelacji ale podoba mi się Też uważam, że to nie jest wynikiem uszkodzenia mózgu, ale oczywiście co? Booth uzna że właśnie tak jest i dupa, będzie myślał, że nie warto w ogóle poruszać tego tematu skoro problem niedługo sam zniknie  _________________
    |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Paula Szerszeń [VINCI]

|
Wysłany: 27 września 2009 ~ 15:29 Temat postu: |
|
|
Ja obejrzałam już te 2 odcinki i jestem całkiem zadowolona pomijając to, że cholernie mnie wkurza to postrzeganie uczuć Bootha do Bones przez pryzmat operacji i mam nadzieję, że wreszcie dojdzie do jakiś porządnych akcji w tym zakresie
Podobało mi się jak w ostatnim odcinku wszyscy tak murem stanęli za Wenkley'em [?] choć i tak nikt nie zastąpi Zacka:P _________________ www.lastfm.pl/user/paulosh
www.filmweb.pl/user/paux
www.chomikuj.pl/paux |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Milciak Duńczyk [VABANK]

|
Wysłany: 10 października 2009 ~ 20:59 Temat postu: |
|
|
ostatni odcinek... mega xD
Parker i jego zafascynowanie związkami ojca, a raczej posiadaniem basenu
podejście Bones do Parkera "Dlaczego chcesz, żeby tatuś miał dziewczynę?"
akcja z udawanym akcentem tego hindusa stwierdziłam, że bez tego sztucznego arabskiego akcentu facet ma seksowny głos
nie podoba mi się że nie było już tematu "Love U Bones" zrobili tak, jakby w ogóle go nie było i to że nie ma Wendela, on taki słit był  _________________
      |
|
| Powrót do góry |
|
 |
olkashrek Kramer [VABANK]

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Milciak Duńczyk [VABANK]

|
Wysłany: 06 kwietnia 2010 ~ 12:55 Temat postu: |
|
|
ogląda ktoś jeszcze?
ja właśnie jestem po 15 odc. Zaczyna mnie porządnie wkurzać to bagatelizowanie i zaprzeczanie ;/ ja chce, żeby Bones i Booth byli razem... Japonka mnie rozwalała ze swoimi zapiskami  _________________
      |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Paula Szerszeń [VINCI]

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Milciak Duńczyk [VABANK]

|
Wysłany: 07 kwietnia 2010 ~ 18:31 Temat postu: |
|
|
szkoda mi było tego chłopaka od białaczki... a potem ten trup w tym oknie Kiedy będzie ten odcinek reżyserowany przez Davida? to setny ma być? Czyli ten następny ma być ojciec Davida Już się nie mogę doczekać  _________________
      |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Milciak Duńczyk [VABANK]

|
Wysłany: 10 kwietnia 2010 ~ 12:19 Temat postu: |
|
|
Edit
Popłakałam się, autentycznie wyłam... Po raz pierwszy miałam ochotę skrzywdzić Bones ... no .. no biedny Booth nie mam słów... ale oni będą razem! muszą być... To będzie... OMG... Jestem pewna, że Bones będzie udawać, że nic sie nie stało a ten biedny Booth będzie chodził ze złamanym sercem... choć i tak Sweets wymiata  _________________
      |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Paula Szerszeń [VINCI]

|
Wysłany: 11 kwietnia 2010 ~ 20:07 Temat postu: |
|
|
piękny odcinek <3 też mi się chciało płakać to co zrobiła bones... nie sądziłam, że powie coś takiego. ale jestem dumna z bootha, że potrafił się otworzyć i jednocześnie strasznie mi go żal, że został tak potraktowany. _________________ www.lastfm.pl/user/paulosh
www.filmweb.pl/user/paux
www.chomikuj.pl/paux |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Milciak Duńczyk [VABANK]

|
Wysłany: 21 maja 2010 ~ 16:44 Temat postu: |
|
|
Czuję niedosyt ostatnim odcinkiem, liczyłam na małe buzi-buzi.
Już chce wrzesień. Chce zobaczyć, jak oni się zmienią wewnętrznie i zewnętrznie... Może być ciekawie. Według bonesspoilers w 6 serii nie będziemy oglądać tego roku przerwy, więc liczę, że Bones się baaardzo stęskni za Boothem i coś z tego wyniknie. _________________
      |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|