| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Carolinca Porucznik Borewicz [07 ZGŁOŚ SIĘ]

|
Wysłany: 08 czerwca 2008 ~ 11:02 Temat postu: Ulubiony bohater |
|
|
Pozwoliłam sobie założyć ten temat, bo interesuje mnie kogo najbardziej lubicie
Ja tak po głębszej analizie chyba najbardziej uwielbiam Hodginsa Jego ironiczne teksty, to jak kłóci się z Zackiem i w ogóle.
Drugą postacią jest Temp.
A resztę bardzo lubię, bo w gruncie rzeczy każdy bohater jest ciekawy  _________________

Damon Team Neal Team Chuck Team
GG | tVD | Californication | 90210 | Pretty Little Liars | White Collar | SKINS | True Blood | Bones | House MD | Glee | SATC | Prison Break | GA | Fringe |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
 |
Lianna Topor [OFICER]

Doł.: 29 listopada 2006 Posty: 3692
|
Wysłany: 08 czerwca 2008 ~ 18:33 Temat postu: |
|
|
Hmm ciężkie pytanie, bo każdy z bohaterów ma w sobie coś. ale dla mnie na pierwszym miejscu jest Brennan, na drugim Booth, a na trzecim ( zaskoczę wszystkich) Cam
dlaczego?
Brennan i Booth to chyba wiadomo, są cudowni każde z osobna a w duecie to już w ogóle. A Cam na początku nie cierpiałam, ale z każdym kolejnym odcinkiem wzbudzała moją coraz większą sympatię.
Uwielbiam tez Hodginsa i jego konspiracyjne teorie oraz cięty dowcip oraz Sweetsa i jego nieporadność, "totally", sposób, w jaki wmawia Boothowi i Bones, że coś do siebie czują. Jest "słodki". Angelę strasznie lubiłam na początku, ale w 3 serii jej postać stała się jednowymiarowa, wg mnie nie bardzo coś wnosi, liczę na to, że się poprawi w następnym sezonie. Zack stawał się coraz dziwniejszy, coraz mniej dostosowany do życia wśród ludzi, nie podobały mi się jego zachowania (np podczas procesu ojca Brennan). _________________
      |
|
| Powrót do góry |
|
 |
emi Komisarz Ryba [KILER]

|
Wysłany: 08 czerwca 2008 ~ 19:42 Temat postu: |
|
|
Kazdy z nich jest na swoj sposob fajny i uroczy xD
ale nr 1 to oczywiscie Brennan i Booth - duet doskonaly uwielbiam ich teksty, miny, zachowanie w stosunku do siebie nawzajem a potem Hodgins bo jego teksty są świetne
Cam mnie denerwowala na poczatku, ale potem ja zaakceptowalam i doszlam do wniosku ze nie jest taka zła, jest naprawdę ok
A w ogole to świetną drużyne tworza, kazdy z nich jest calkowicie inny... Zack jest dziwny ale na swoj sposob naprawde uroczy a Angele tez polubilam
Generalnie to nie dziwne, skoro az tak pochlonelo mnie ogladanie kolejnych odcinków  _________________
      |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Carolinca Porucznik Borewicz [07 ZGŁOŚ SIĘ]

|
Wysłany: 09 czerwca 2008 ~ 19:19 Temat postu: |
|
|
W zasadzie każdy przedstawia inny typ osobowości i każdy z psychologicznego punktu widzenia (hahaha, no cóz Bones na mnie działa) ma coś w sobie ciekawego
W sumie nie lubie tylko Goodmana znaczy no jest takim flakiem  _________________

Damon Team Neal Team Chuck Team
GG | tVD | Californication | 90210 | Pretty Little Liars | White Collar | SKINS | True Blood | Bones | House MD | Glee | SATC | Prison Break | GA | Fringe |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|